Juli

Knut Boye (foto: Eivind Senneset)

Knut Boye

Knut Boye bisettes fredag 1. august kl. 12:00 i Biskopshavn kirke. Etter bisettelsen blir det minnestund i personalkantinen på NHH. Alle er velkommen til å delta i såvel bisettelsen som minnestunden.

Publisert: 31.07.2008


Knut Boye (foto: Helge Skodvin)

Knut Boye er død

Vi har mottatt det triste budskapet om at Knut Boye døde mandag 21. juli, etter flere måneders sykeleie. Vi har alle mistet en god venn og kollega. I Biblioteket vises nå en samling av noen av Knuts mange bøker og artikler.

Publisert: 22.07.2008
Les hele saken | Interne meldinger


NHH

Opptakskravet øker - igjen

Også i år går opptakskravene til bachelorstudiet i økonomi og administrasjon opp. 60,0 poeng for ordinære søkere, og 58,2 poeng for søkere direkte fra videregående.

Publisert: 21.07.2008
Les hele saken | Nyheter


Sigurd Villads Troye (arkivfoto)

Sigurd Villads Troye fyller 60 år

Professor Sigurd Villads Troye ved Institutt for strategi og ledelse fyller 60 år fredag 11. juli 2008. Venner og kolleger ved Norges Handelshøyskole gratulerer jubilanten med dagen, og ønsker ham mange aktive og gode år.

Publisert: 11.07.2008


Sommer

God sommer!

Paraplyen tar en pustepause frem til immatrikuleringsdagen 11/8, men vil fremdeles publisere enkelte saker og meldinger i løpet av sommeren. I mellomtiden benytter redaksjonen anledningen til å ønske alle en god sommer. Vi oppfordrer alle NHH'ere til å komme med tips til gode saker når høsten nærmer seg igjen, og til å bruke diskusjonsforaene som vi kobler opp mot enkelte saker.

Publisert: 07.07.2008


Helge Lund (foto: Dag Myrestrand/StatoilHydro)

StatoilHydro besøker NHH

Tirsdag 2. september kommer StatoilHydro til NHH, med konsernsjef Helge Lund i spissen.

Publisert: 03.07.2008
Les hele saken | Nyheter


Vil Brustad kaste ball med fagspråkmiljøene?

Snever språkdebatt

Departementene må samarbeide seg imellom og invitere norsk næringsliv og høyere utdanningsinstitusjoner med på laget for å bygge opp solide parallellspråklige fagspråklige ressurser. Førsteamanuensis Marita Kristiansen har en ny kronikk på trykk i Dagbladet i dag.

Publisert: 02.07.2008
Les hele saken


Marita Kristiansen

På tide med språkstrategi for NHH?

I 2007 ble subprime kåret til årets finansord. Det burde være den naturligste ting at NHH er på banen og diskuterer både innholdet i slike begreper - og hva den beste måten ville være å uttrykke disse på norsk, skriver Marita Kristiansen (førsteamanuensis ved Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon) i en kronikk i Paraplyen tirsdag.

Publisert: 01.07.2008
Les hele saken


Trine Dahl og Kjell Gunnar Salvanes

To nye bonuser

Trine Dahl (Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon) og Kjell Gunnar Salvanes (Institutt for samfunnsøkonomi) er tildelt NHHs publikasjonsbonus.

Publisert: 30.06.2008
Les hele saken | Nyheter


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive