Styret samlet for første gang

NHH (Arkivfoto)

Fredag 6. september var NHHs nye styre samlet for første gang, med rektor Frøystein Gjesdal i spissen. Styret ansatte ny administrerende direktør. Navnet blir offentliggjort onsdag morgen.

10.09.2013 - Kristin Beate Risvand Mo


Porektor Sunniva Whittaker presenterte forslaget til strategi for 2014-2017, og arbeidet som har vært gjort i forkant.

Styret sluttet seg til strategien og ba om at det blir lagt frem en plan for implementering til styremøtet 5. november.

Utvalgsnytt

Forsknings- og formidlingsutvalget blir slått sammen med Programutvalget for doktorgradsutdanningen til et nytt utvalg for Forskning, formidling og forskerutdanning, FFF. Et nytt mandat for FFF ble vedtatt. Utvalget skal ledes av viserektor Helge Thorbjørnsen.

Det ble også vedtatt et justert mandat for Internasjonalt utvalg, som får større ansvar enn tidligere. Utvalget blir øverste beslutningsorgan for markedsføring av NHHs studietilbud internasjonalt. Sunniva Whittaker skal lede utvalget.

Professor William Brochs Haukedal fortsetter som leder for Programutvalget for etter- og videreutdanningen i to nye år, til 31.07.2015.

Tiltaksplanen

Styret behandlet også saken om ekstern evaluering av omorganiseringsprosessen, som er en del av Tiltaksplan for bedring av samarbeidsrelasjoner og arbeidsmiljø ved NHH.

Styret ble orientert om at PwC-rapporten blir behandlet i alle enheter, med støtte fra HR- avdelingen. Et annet tiltak er å beskrive hovedprosessene i ny organisering, arbeidsdeling mellom avdelinger og seksjoner, samt å foreta en grenseoppgang mellom de ulike ledernivåene.

Det skal velges nye medlemmer til arbeidsmiljøutvalget og vernetjenesten. Opplæring av nye verneombud vil skje i samarbeid med Falck Nutec som er i gang med en revisjon av HMS-håndboken.

Styret ba om å bli orientert om status for oppfølging av Tiltaksplan for bedring av samarbeidsrelasjoner og arbeidsmiljø i neste styremøte.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive