Nett-skryt til CSI

I følge Forskningsrådet utmerker senteret seg med godt utformede og dynamiske nettsider.

15.10.2013 - Lisbeth Heilund


I slutten av september var en gruppe fra Forskningsrådet på besøk ved CSI. Slike besøk, hvor man går gjennom aktiviteten ved senteret, foretas jevnlig til de 21 SFI- sentrene i landet.

CSI fikk gode skussmål på flere punkter, blant annet på kommunikasjon. Liv Jorunn Jenssen fra Forskningsrådet uttaler at CSI er blant de sentrene med de mest dynamiske nettsidene.

- De er pene å se på, har hensiktsmessig utforming, og CSI er et av de sentrene som kommer hyppigst med nyheter, sier Jenssen.

- Det er veldig kjekt å få så positiv tilbakemelding fra Forskningsrådet på profilen og sidene, sier senterkoordinator ved CSI, Maria Prestmo.

- Jeg var ikke klar over at de har en person som jevnlig går gjennom samtlige nettsider til sentrene og at vi er det senteret som med klar margin hyppigst publiserer nyheter. Vi har som mål å publisere minst en nyhet i uken og vi vil i fremtiden også legge mer systematisk ansvar til de ulike partnerne for å få frem og ut enda flere nyheter, forteller hun.

Se CSI sine nettsider her

Hvit faktaboksfyll
SFI-ordningen

SFI-ordningen skal styrke innovasjon gjennom satsing på langsiktig forskning i et nært samarbeid mellom FoU-aktive bedrifter og fremstående forskningsmiljøer.

SFI skal utvikle kompetanse på høyt internasjonalt nivå på områder som er viktig for innovasjon og verdiskaping.

Hovedkriteriet for å velge ut sentre er potensial for innovasjon og verdiskaping. Vitenskapelig kvalitet i forskningen må ligge på høyt internasjonalt nivå.

CSI er ett av 21 SFI-sentre (sentre for forskningsdrevet innovasjon) som er blitt utpekt av Forskningsrådet. Syv av disse ble utpekt i 2011, deriblant CSI.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive