NHH og AFF blant Europas 20 beste

Financial Times (FT) offentliggjorde mandag årets rangering av verdens beste åpne lederutviklingsprogrammer, Executive Education. NHH og AFF i fellesskap ligger på 17. plass i Europa og 37. plass i verden. Dette er det beste resultatet noen gang. In English.

13.05.2013 - Red.


- Dette er et svært godt resultat. Undersøkelsen bekrefter at vi har stadig mer fornøyde deltakere og et tilbud som kan konkurrere med de aller beste internasjonalt, sier NHH-rektor Jan I. Haaland.

I FT-rangeringen deltar NHH og AFF med blant annet AFFs Solstrandprogram, AFF Yngre Ledere og NHHs Corporate Finance. NHH og AFF deltok første gang i 2008 og kom da på 49. plass.

- Vi har styrket posisjonen hvert år og det er svært bra. Årets resultater viser at vi gjør det bedre på alt som har med den faglige kvaliteten å gjøre. Deltakerne gir uttrykk for at nytteverdien er høy, og vi ser at pågangen til programmene er stor, sier Mai Vik, administrerende direktør i AFF.

- AFFs ferske lederundersøkelse viser at unge ledere har betydelige utfordringer i møtet med lederrollen og lederhverdagen. Tilgang til ny kunnskap er derfor spesielt viktig for yngre ledere.

I rangeringen måler Financial Times kvaliteten på åpne, ikke-gradsgivende lederutviklingsprogrammer, basert på tilbakemeldinger fra deltakerne og institusjonenes egenrapportering. NHH og AFF gjør det særlig bra på innhold, læringsutbytte og oppnådde mål.

Årets liste toppes av IMD i Sveits, etterfulgt av IESE Business School i Spania og Thunderbird School of Global Management i USA.

Financial Times har også rangert bedriftsinterne programmer. Her kommer NHH og AFF også godt ut, spesielt på måloppnåelse og "valuta for pengene".

Les mer på Financial Times' nettsider


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive