NHH-styret har fått ny protokollfører

Jorunn Mjøs

Jorunn Mjøs skal jobbe som protokollfører for styret i fire måneder fra mai til august 2013.

10.05.2013 - Shreya Nagothu


Jorunn Mjøs (26) skal være saksbehandler og protokollfører for NHH-styret, Fondsstyret og Det faste utvalget for fondstildelinger (FUF). Arbeidsoppgavene vil gå ut på for- og etterarbeid i forbindelse med møtene, saksbehandling av søknader om fondsutdeling og sekretærarbeid for faglig lederforum (FLF), samt webpublisering for utvalgene.

Mjøs har en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Bergen fra 2012, med spesialisering i arbeidssosiologi. Hun har også studert ved Universitet i Oslo, og vært på utveksling til University of Washington, Seattle. Hun har tidligere jobbet med produksjon og kundeservice hos FotoKnudsen, en jobb hun har hatt ved siden av studiene. Mjøs har også organisasjonserfaring fra verv i diverse råd og utvalg, blant annet ved UiB.

Om hvorfor hun valgte å komme til NHH, sier Mjøs at hun synes jobben virker spennende og er et godt utgangspunkt for å bli kjent med NHH. Mjøs kan treffes på samme kontor og telefonnummer (59207) som avtroppende protokollfører, Kristine Stenhaug.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive