Sykkeldager på NHH

Året Sykle til jobben-aksjon ved NHH starter 6. mai og varer til 15. oktober. Som en god start på aksjonsperioden kan NHH ansatte ta med seg sykkelen og få den overhalt av en ekspert på 7. mai.

24.04.2013 - Tobias Wichstrøm Munter


Bedriftsidrettslaget arrangerer året Sykle til jobben-aksjon, som starter 6. mai og varer til 15. oktober. Kriteriene for å delta er at man er fysisk aktiv til og fra jobben. Deltakerne velger selv om aktiviteten består av å sykle, å løpe, å gå, å bruke rulleskøyter eller annet.

Et gavekort i sportsbutikk blir utdelt til den som har vært aktiv flest kilometer til/fra jobben, til den som har flest aktive dager, og til en tidligere trukket ut blant de som har levert deltakerskjema. Det er kun en premie per person og per kategori.

Skjema for deltakelse vil bli lagt i posthyllene og delt ut 7. mai.

På samme dag vil det være mulig å ta med sykkelen til jobben for en enkel gjennomgang av en ekspert fra Sykkelbutikken. I tillegg kan man motta tips om vedlikehold.

Denne overhalingen er gratis, og består av test av bremser- og girfunksjoner, sjekking av lufttrykk i dekkene, at dekk, styre og sete sitter fast, sjekke bevegelige deler, smøring av kjede og vire og så videre.

Det kan utføres enkle reparasjoner på stedet, eventuelt større reparasjoner som kan utføres i butikken. Dette må i så fall betales av den enkelte.

De som ønsker å komme med sykkelen denne dagen bes gi tilbakemelding via e-post til Monica.Ludvigsen@nhh.no innen torsdag 2. mai kl 12.

Sykkelreparasjonsaksjon finner sted på tirsdag 7. mai mellom kl 12:00 - 16.30 på parkeringsplassen ved Merino (mot sjøen).


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive