Helseministeren inviterer til dialogmøte

Helseminister Jonas Gahr Støre inviterer NHH-studenter og andre interesserte til et dialogmøte i aulaen på NHH, tirsdag 9. april kl. 14.15-15.00. Støre vil holde innlegget "Folkehelse 2.0. Mer enn skattefritak på trening".

04.04.2013 - Shreya Nagothu


Dialogmøtet innledes med et 20 minutters innlegg av helseministeren, med tittelen "Folkehelse 2.0. Mer enn skattefritak på trening". Deretter åpnes det for spørsmål fra og dialog med salen.

- Vi må tenke helse i alt vi gjør - i utdanning, på arbeidsplasser, i barnehagen, i skolen og i nærmiljøet og. Verden står overfor utfordringer med økende overvekt og fedme som kan få avgjørende betydning for befolkningens helse framover. Sykdom kan i økende grad knyttes til stillesitting og usunt kosthold. Dette er sykdom som ofte kan forbygges. Vi må forebygge mer - reparere mindre. Tidlig innsats er bedre for den enkelte og bedre for samfunnet, konstaterer Gahr Støre.

- Dere er fremtidens arbeidstakere - fremtidens ledere. Jeg håper dere har lyst til å benytte anledningen til å inspirere og dele tanker med meg, fortsetter statsråden, som ønsker å oppmuntre studenter til å delta i dialogen.

Det understrekes videre at ministeren vil svare på spørsmål både til sin nåværende posisjon som helseminister, men også til sitt arbeid og erfaring som politiker generelt. Publikum oppfordres derfor til å forberede spørsmål på forhånd.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Første mann til mølla gjelder.

Tittel: Folkehelse 2.0. Mer enn skattefritak på trening.
Sted:
Aulaen
Tid:
Tirsdag 9. april, 14.15-15.00


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive