Ledig stilling som controller ved NHH

Norges Handelshøyskole søker en dynamisk, motivert og kunnskapsrik person til en fast stilling som controller. Stillingen er tilknyttet økonomiavdelingen, og rapporterer til økonomisjef.

22.10.2010 - Red.


Stillingen vil blant annet omfatte regnskapsarbeid og oppgaver knyttet til høyskolens budsjett-, rapporterings- og analysearbeid

Den som blir tilsatt vil også bli involvert i arbeidet med videreutvikling og vedlikehold av høyskolens økonomisystem (Agresso) og andre tilhørende datasystemer. Stillingen krever derfor god brukerkjennskap til administrative datasystemer.

Stillingen er meget selvstendig og den som tilsettes forutsettes å ha utstrakt samarbeid med andre deler av høyskolens organisasjon og øvrige institusjoner i sektoren.

Søkere må være utdannet siviløkonom eller tilsvarende. Det er en fordel med faglig fordypning innen regnskap og /eller økonomistyring.

Søkere til stillingen må ha erfaring med praktisk regnskapsarbeid og økonomistyring. Det er også en fordel med kjennskap til statlig økonomistyring.

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på evner til samarbeid, god evne til kommunikasjon både muntlig og skriftlig, fleksibilitet og selvstendighet.

Vi kan tilby:
• Et engasjerende og godt faglig miljø
• Gode utviklingsmuligheter
• Spennende faglige utfordringer
• Kompetanseutvikling

Stillingen har kode 1434 rådgiver og lønnes etter statens regulativ i ltr. 54-60. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn, samt kvinner oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til økonomisjef Klas Rønning tlf. 55 95 93 96.

Søk stillingen på nhh.no innen 6.11.2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive