Ledig stilling som HR-sjef ved NHH

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som HR-sjef.

05.11.2010 - Red.


HR-sjefen skal være en ressursperson i organisasjons- og personalarbeidet ved NHH i samarbeid med høyskolens administrative og faglige ledelse. NHHs virksomhet og organisering er i endring og utvikling. Den som tilsettes må gjennom sin lederfunksjon aktivt bidra i dette utviklingsarbeidet.

Den som tilsettes vil være leder av HR-avdelingen, og vil ha ansvar for å videreutvikle denne i tråd med høyskolens ambisjoner. Avdelingen har ansvar for høyskolens HR-funksjoner.

Sentrale oppgaver er:

- å bidra til å styrke, utvikle og iverksette NHHs personalpolitikk
- å bidra til utviklingen av en funksjonell, moderne og fremtidsrettet HR-funksjon
- som et ledd i iverksettingen av NHHs strategi å bidra til at NHH tiltrekker seg de beste ressursene til faglige og administrative stillinger gjennom effektive rekrutteringsprosesser både nasjonalt og internasjonalt

Vi søker en person med relevant utdanning på universitets-/høyskolenivå. Søkere må kunne vise til kompetanse, erfaring og resultater knyttet til strategisk HR-arbeid, fortrinnsvis med kjennskap til HR-arbeid i offentlig sektor.

Den rette kandidaten må evne å se, å forholde seg til, og aktivt bidra til å komme i møte de spesielle behov en akademisk institusjon med høye ambisjoner har innen HR-området.

Aktuelle søkere bør

- ha ledererfaring med bakgrunn fra HR-området
- ha kjennskap til HR-arbeid i offentlig sektor
- være fortrolig med forhandlinger
- ha kunnskap om kollektivarbeidsrettslige problemstillinger

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk er en forutsetning.

NHH vil legge stor vekt på personlige egenskaper som:

- evne til å arbeide strategisk, være analytisk og løsningsorientert med god gjennomføringsevne
- evne til å inspirere og motivere medarbeidere
- evne til relasjonsbygging på tvers i organisasjonen

Stillingen er plassert i kode 1055 - personalsjef og lønnes etter statens regulativ i ltr. 66 - 74. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrerende direktør Ole Hope, tlf. 55959232.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 27.11.2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive