Ledige stillinger som førstekonsulent ved Norges Handelshøyskole

Ved NHH er det ledig to stillinger som førstekonsulent. Den ene stillingen er en fast stilling, og den andre er et vikariat for ett år. Det kan evt. være aktuelt med redusert stillingsbrøk i en av stillingene. Begge stillingene er knyttet til NHHs internasjonale kontor.

14.05.2010 - Red.


Norges Handelshøyskole har et omfattende samarbeid med utenlandske læresteder. I forbindelse med studentutveksling er det inngått samarbeid med over 130 samarbeidspartnere over hele verden.

Studentutveksling foregår både på bachelor- og masternivå, og aktivitetsnivået er stigende. Mer enn 50 % av studentene på masternivå gjennomfører et studieopphold i utlandet som en del av NHH-utdanningen.

Internasjonalt kontor har det administrative ansvaret for NHHs utvekslingsprogram. Norges Handelshøyskole står overfor nye utfordringer i tiden fremover som følge av nye internasjonale satsingsområder.

Stillingene ved Internasjonalt kontor vil bl.a. omfatte:

• organisering av utveksling for studenter
• informasjon og veiledning
• deltakelse i internasjonale prosjekter
• utredningsarbeid og generelle administrative oppgaver

Stillingene innebærer omfattende kontakt med studenter, både norske og utenlandske, faglig og administrativ stab ved NHH samt kontaktpersoner ved utenlandske læresteder.

Søkere til stillingene må ha utdanning fra universitet/høyskole på minimum bachelornivå. Relevant realkompetanse kan til en viss grad erstatte utdanningskravet.

Det vil være en fordel med økonomisk-administrative fag i fagkretsen samt godt kjennskap til utdanningsstrukturen i Norge og utdanningssystemer i andre land. Erfaring fra universitets- og høgskolesektoren innenfor tilsvarende arbeid vil bli vektlagt.

Ved vurdering av søkerne legges det også vekt på internasjonal erfaring, selvstendighet, serviceinnstilling, språkkvalifikasjoner, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, gode samarbeidsevner og evner til å arbeide nøyaktig og systematisk i et hektisk miljø.

Stillingene har kode 1408 - førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 22, ltr. 40 - 50, avhengig av kvalifikasjoner. For svært godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til

John A. Andersen
tlf. 55 95 92 20
e-post John.Andersen@nhh.no

Søk stillingen på www.nhh.no innen 29.5.2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive