Ledig vikariat som kontorsjef ved NHH

Intern utlysning: I Studieadministrasjonen ved NHH er det ledig et vikariat (100 %) som kontorsjef i inntil ett år.

10.06.2010 - Red.


Kontorsjefen er avdelingens nestleder. I samarbeid med nærmeste overordnede, studiesjef, har kontorsjefen ansvar for ledelse av for tiden 16 medarbeidere og administrativ tilrettelegging - og daglig drift av høyskolens fulltidsprogram med vel 3000 studenter.

Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

- Stedfortrederfunksjon i studiesjefens fravær.

- Delansvar for og rådgivende funksjon i forhold til personal, økonomi, organisatoriske spørsmål og studieadministrative prosesser/oppgaver.

- Arbeidsledelse og faglig oppfølging av arbeidet som utføres ved avdelingen, herunder også delegering/fordeling av arbeidsoppgaver til avdelingens tilsatte.

- Utredningsoppgaver og særskilt ansvar for oppfølging av studieadministrativt arbeid knyttet til utredning, saksbehandling og programutvalg.

- Ansvar for rapportering og analyse av utdanningsrelaterte styringsparametre.

For stillingen kreves universitets-/høyskoleutdanning på masternivå og administrativ erfaring fra universitets- og høyskolesektoren. Søkere med erfaring fra studieadministrativt arbeid vil bli prioritert. God utredningskompetanse og kjennskap til utvalgsarbeid er en forutsetning.

Meget god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk, er en forutsetning. Likeledes fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen og i særdeleshet med studieadministrative støttesystemer.

Stillingen innebærer nært samarbeid med studiesjefen og øvrige medarbeidere ved avdelingen, samt utstrakt kontakt med dekaner, fagstab, andre administrative avdelinger og studenter.

Personen som tilsettes må ha gode samarbeidsevner, være tilpasningsdyktig og kunne mestre utfordringer, høyt tempo og knappe frister.

Vedkommende må ha gode lederegenskaper og må kunne skape motivasjon og tillit hos medarbeidere og virke samlende for avdelingen.

Stillingen har kode 1054 - kontorsjef og lønnes etter statens regulativ i ltr. 54 - 60 avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84 eller kontorsjef Kjersti Berg Danilova, tlf. 55 95 92 15.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 18.6.2010.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive