Styremøte i København

NHH-styret (Arkivfoto)

NHH-styrets neste møte er lagt til København og inkluderer en visitt med presentasjon av virksomhet og aktiviteter ved CBS.

22.04.2010 - Hallvard Lyssand


Tirsdag 27. og onsdag 28. april kommer NHH-styret sammen i København.

Første dag er satt av til et besøk ved CBS, der NHH-styremedlem Finn Junge-Jensen var rektor i en årrekke.

Vertskapet har satt sammen et program som blant annet inkluderer presentasjon av internasjonaliseringsstrategien ved CBS, institusjonens executive- og virksomhetsrelasjoner, besøk ved CBS Learning Lab og innlegg om forskningen ved CBS.

Det formelle styremøtet blir holdt 28. april.

Blant sakene som skal til behandling er langtidsbudsjett for perioden 2011-2014.

Videre blir det lagt frem risikoanalyser av særskilt prioriterte områder. Statens økonomiregelverk og føringer fra Riskrevisjonen pålegger høyskolen å integrere risikoanalyser i virksomhetsstyringen.

Det er blant annet utført risikoanalyser knyttet til kvalitetsutvikling av fag- og studiemiljø sett i forhold til økonomiske ressurser, internasjonal synlighet og omdømme, nybygget og rekruttering av fagstab.

Styret får også fremlagt et utkast til handlingsplan for internasjonalisering. Høyskolens strategi for perioden 2010-2013 har et eget hovedkapittel om internasjonalisering, og handlingsplanen presenterer mulige tiltak for å nå målene som er satt.

Det blir også lagt frem en sak om 75-årsjubileet. Hovedkomiteen foreslår et totalbudsjett på 4,2 mill. kroner for jubileumsåret. Av dette er 2,3 mill. kroner utgifter til jubileumsuken i september 2011.

Videre omfatter agendaen en sak om tilsetting av stipendiater og oppnevning av nasjonale komiteer for søknad om opprykk til professor på ulike fagområder.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive