Satser på Karrieredagen

Karrieredagen

Torsdag denne uken gjør næringslivet storinnrykk på Karrieredagen. I år satser NHH hardt på å markere PhD-programmet som et attraktivt karrierealternativ for NHH-studentene, blant annet med eget kvinneseminar. In English

30.09.2008 - Knut André Karlstad


Sammen med 70 bedrifter skal NHH stå på stand for å profilere akademiske karrieremuligheter for jobbsøkende NHH-kandidater.

- Standen kommer til å være bemannet med personer fra de ulike fagmiljøene, noen stipendiater, i tillegg til representanter fra studieadministrasjonen. Vi skal gjøre studentene oppmerksomme på at dette er et karrierevalg man kan gjøre, forteller Eivind Drange i studieadministrasjonen.

Kvinneseminar

I tråd med høyskolens kvinnesatsning vil det også holdes et eget kvinneseminar på Karrieredagen. Her skal kvinnelige NHH-studenter få et innblikk i hvordan en akademisk karriere kan forløpe seg i akademia, men også fungere som en døråpner i næringslivet.

Fra NHH vil dekan Anna Mette Fuglseth, professor Mette Bjørndal og stipendiat Therese Sverdrup dele sine erfaringer, og administrerende direktør Kristijane Cook Bulukin fra Amesto Business Partner vil snakke om hva en PhD-utdanning betyr for en karriere i næringslivet.

- Jeg synes det er kjempepositivt at NHH vil rekruttere på Karrieredagen. Det har vært mange tilbud til studentene fra næringslivet i det siste. Det kan komme litt vanskeligere tider, så jeg synes det er positivt at NHH benytter anledningen til å vise seg frem, sier Torill Nikø, som er leder for Karrieredagen 2008.

Paneldebatt

Karrieredagen 2008 begynner klokken ni torsdag morgen, og bedriftene vil stå på stand hele dagen. Klokken 12:30 vil det holdes en internshippresentasjon i Dag Cowards auditorium.

Klokken 16:15 går årets populærforedrag samme sted. I år er dette en paneldebatt, hvor konsernsjef Rune Bjerke i DnB NOR, sjeføkonom Harald Magnus Andreassen fra First Securities og investor Idar Vollvik vil diskutere den pågående finanskrisen. Debatten ledes av NHH-professor Ola H. Grytten.

Kvinneseminaret går fra klokken 14:30-16:00 i møterommet i 9. etasje, høyblokka. Her vil det bli lett servering.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive