Ledig stilling: Universitetslektor i norsk som fremmedspråk

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som universitetslektor i norsk som fremmedspråk. Den som tilsettes vil få ansvar for all undervisning og eksamensavvikling, samt det administrative ansvaret for kursene.

05.09.2008 - Kristian T. Marthinsen


Stillingen er administrativt knyttet til Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon.

Norsk som fremmedspråk er et undervisningstilbud til internasjonale studenter og ansatte ved NHH. Det omfatter et innføringskurs og et påbyggingskurs. Begge kursene gis både høst og vår.

Den som tilsettes skal ha ansvar for all undervisning og eksamensavvikling i disse kursene. I tillegg vil den som tilsettes ha det administrative ansvaret for kursene.
Det kreves utdanning på masternivå, med norsk som andrespråk i fagkretsen. Den som tilsettes bør ha undervisningserfaring fra universitet- og høyskolesektoren innen fagfeltet. Pedagogiske evner vil bli tillagt stor vekt i vurderingen av kandidatene.

Utover skriftlig dokumentasjon kan det bli aktuelt med prøveforelesning og intervju.

Den som tilsettes må rette seg etter de bestemmelser som til enhver tid gjelder for stillingen.

Stillingen lønnes som universitetslektor 1009. Medlemskap i Statens pensjonskasse er obligatorisk.

På bakgrunn av de personalpolitiske mål om at arbeidsstyrken skal gjenspeile befolknings-sammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold, oppfordres spesielt kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt instituttstyrer Sunniva Whittaker, Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon, tlf. 55 95 94 46, e-post: sunniva.whittaker@nhh.no.

Søknad med opplysninger om utdanning og praksis, vitnemål og andre vedlegg sendes til Norges Handelshøyskole, personal- og administrasjonsavdelingen, Helleveien 30, 5045 Bergen.

Søknaden merkes stillingsnummer 20/2008
Søknadsfristen er 26.09.2008


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive