Vel blåst

UKEmaskotten Orvil

UKEN er over for denne gang. 19 dager med fest og moro setter sine tydelige spor på både mennesker og bygningsmasse, men ifølge Arvid Fredheim har det aldri vært bedre kontroll på vakthold og opprydning i etterkant.

14.03.2008 - Knut André Karlstad


- Vi er kjempefornøyd med jobben de har gjort, forteller han til Paraplyen. - Jeg har aldri før opplevd sånn kontroll på ting. Det er fint å se at studentene tar såpass ansvar som de har gjort. Vi har hatt en bra dialog med dem og vi er strålende fornøyd.

Ifølge avdelingslederen på Administrativ og teknisk driftsavdeling har det ikke vært ryddet bedre i etterkant i UKENs historie. Skadene på inventaret har vært minimale, noe som er godt gjort når 20.000 gjester har vært innom dørene de siste ukene. Til og med fjernkontrollen til lyset i Aulaen dukket opp igjen, etter at den forsvant for to år siden.

Bodil Opheim Dale og Eirik Sønstebø
KASSASUKSESS. Årets UKErevy solgte over 6.700 billetter, det beste resultatet på ti år. Her relanseres Arne Brimi av Bodil Opheim Dale og Eirik Sønstebø.
Foto: Trond Hansen

Tror på solid overskudd

- Så hyggelig å høre. Jeg synes vi har hatt en hyggelig dialog med TA hele veien, sier UKEsjef Adrian Geelmuyden, på telefonen på vei hjem til påskeferie.

Etter snart to års jobbing med festivalen er det nå ubønnhørlig slutt. Nå gjenstår litt etterarbeid og så det mange kanskje er veldig spente på, nemlig hva slags tall regnskapet etter hvert vil vise.

- Det er litt tidlig å si, men vi har god tro på å nå målet vårt fra valgkampen om 500.000. Billettsalget har gått fint, revyen solgte bra og barene nådde sine budsjetter, forteller Geelmuyden.

19 fantastiske dager

17 revyforestillinger, 9 Aulakonserter og en rekke andre arrangementer er unnagjort, det aller meste for fulle hus. Høydepunktene har vært mange, også for UKEsjefen.

- Konsertmessig var det Jason Mraz, men det er mange ting man sitter igjen med.

Hvordan føles det å være ferdig?
- Det er litt trist, men man blir ferdig med ting og kommer seg videre. Det har vært 19 fantastiske dager og to uforglemmelige år i forkant, oppsummerer Geelmuyden.


avsnitt

Rydder etter UKEN08
Kristina Velgaard (t.v) og Hege Grøndahl utfører siste finish av oppryddingen etter UKEN08.
Foto: Charlotte Rundhovde


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive