Tidenes første Graduation

Graduation

Det første kullet som har fullført den 5-årige siviløkonomutdanningen (3 + 2 år) er nå ferdige med sine studier, og det vil bli behørig markert med en høytidelig avslutningsseremoni fredag 20. juni.

11.06.2008 - Red.


Seremonien finner sted klokken 16:00 i Aulaen. Det vil blant annet bli taler fra rektor, dekan for masterutdanningen, studentforening og studenter, kulturelle innslag og prisutdeling. Etter at seremonien er over, blir det mingling i Studentkantinen, med pinnemat, stand fra Alumni, glimt fra Studentforeningen m.m. Det formelle programmet er ferdig ca. klokken 19:00, deretter er det tilbud i regi av NHHS.

Ca. 130 studenter har meldt at de ønsker å delta, og at de ønsker å ha med seg gjester til denne seremonien. Med studentene er det i alt 270 påmeldte allerede. Det er gledelig med slik oppslutning siden det er første gang høyskolen gjennomfører dette.

Det vil være hyggelig om også ansatte vil delta på seremonien, og kanskje spesielt de som har vært veiledere for disse studentene. Vennligst gi beskjed snarest til stud@nhh.no dersom dere ønsker å delta. Meldingsfrist er satt til fredag 13. juni grunnet videre planlegging.

Immatrikulering 2003
FULLFØRT. Det første 3+2-kullet fra NHH har fullført sin utdannelse. Disse studentene ble immatrikulert i 2003, da den gang leder i Stortingets Kirke- utdannings- og forskningskomité, Rolf Reikvam, holdt tale for studentene. Her leder han og NHH-rektor Per Ivar Gjærum an inn til seremonien i Aulaen.
Foto: Knut Strand

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive