Alumnitreff med revyvri

re: Revy (foto: Stål Ulvin Garberg)

Det var høy stemning både på Chat Noir og Stravinsky da UKErevyen kom til hovedstaden, og flere generasjoner NHH-alumni møttes til treff. Se bilder fra revyen og treffet her.

27.06.2008 - Knut André Karlstad


re: Revy ble spilt to ganger i løpet av fredag 20. juni, og nesten alle billettene ble solgt. Hele produksjonsapparatet fra UKEN hadde kjørt over fjellet, og de siste tekniske bitene falt på plass rett før teppet gikk opp første gang. Revyen hadde fått en ørliten ansiktsløftning i forhold til februarutgaven, blant annet var et par av nummerne tilpasset mer østlandske forhold.

Revytreff

Etter den første forestillingen hadde NHH Alumni invitert til revytreff på utestedet Stravinsky. Her fikk deltagerne servert revysanger fra '82-revyen av Elisabeth Realfsen, og Erik Førde holdt en monolog fra '96-revyen Kamera går.

Mange av deltagerne kom fra kullene rundt 1980, og Wenche Kristiansen Johre kunne fortelle at samholdet blant NHH-kandidatene holder seg godt mange år etter uteksaminering. På begynnelsen av 80-tallet dannet de Miljøklubben SIOT, hvor kullene fra 1974-84 er representert. De gir ut avisen Succesjournalen flere ganger i året.

- Succesjournalen har kommet på papir i alle år, og nå kommer den også på mail til medlemmene. Den mest populære spalten er "Sladder og slikt". Her får vi vite hvem som har skilt seg, hvem som har fått barn osv, forteller hun.

Samhold

De første årene etter studietiden arrangerte Miljøklubben 17. mai-frokoster i Oslo, og hvert år holdes det generalforsamling, årets høydepunkt for de 206 medlemmene.

- Studietiden på NHH skapte et miljø for samhold som gjorde at man ville treffe hverandre og holde seg oppdatert på en litt organisert måte. Dette er veldig mye gjengen rundt UKEN 80, og vi var tilbake på NHH under UKEN 08, sier Johre.

Etter at den siste forestillingen på Chat Noir var ferdiggjort ble Stravinsky etter hvert fylt til randen av den litt yngre garden med NHH'ere, som holdt køvakten i døren, og bartenderne på tåhev resten av kvelden.

Mamma-nummeret
MAMMA MIA. Som under UKEN var det Mamma-sangen som fikk taket til å løfte seg.
Foto: Stål Ulvin Garberg
Natteravn
OMSKREVET. Natteravnene hadde fått litt mer å gjøre siden februar, noe publikum tydelig satte pris på.
Foto: Stål Ulvin Garberg
Ingrid Aastvedt
MILJØKJEMPER. Blekkulf, i Ingrid Aastvedts skikkelse, bekjemper miljøprøblemene - med opera.
Foto: Stål Ulvin Garberg
Elisabeth Realfsen
UNDERHOLDT. Elisabeth Realfsen sang viser fra UKEN 82.
Foto: Stål Ulvin Garberg
Erik Førde
RADIFANTOMET. Erik Førde holdt radiomonologen fra UKEN 96 på alumnitreffet.
Foto: Stål Ulvin Garberg
Revyfest
REVYFEST. NHH'erne strømmet til Stravinsky etter at revyen var ferdig.
Foto: Stål Ulvin Garberg

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive