NHH-studenter gjorde det skarpt

Fire NHH-studenter deltok i en prestisjetung caseturnering i Canada rett før påske, og kom helt til finalen.

02.04.2008 - Knut André Karlstad


Tonje Berg, Geir Atle Bore, Eivind Egeland Olsen og Eivind Saaghus var de fire som hadde blitt plukket ut til å representere NHH. Mark Pasquine fra Institutt for strategi stod for utvelgelsen og coachingen av laget før de dro til Canada.

Scotiabank International Case Competititon holdes årlig på Richard Ivey School of Business i Ontario. Det deltok i alt tolv lag fra fire verdensdeler, blant annet fra ESADE (Spania) og Universitá Luigi Bocconi (Italia). NHH kom helt til finalen som ett av tre lag, og fikk en delt andreplass.

Mark Pasquine hadde også ansvaret for et annet NHH-lag som var med i en lignende konkurranse på Copenhagen Business School i Danmark. Laget nådde ikke helt opp, men fikk æren av å spise middag med Kronprinsesse Mary. Deltagerne på dette laget var Omar Farook Afifi, Johnny Han-Wei Chang, Niklas James og Christina Nordhagen.

Casestudenter fra NHH
SØLVVINNERE. Laget fra NHH, flankert av representanter fra Richard Ivey School of Business og sponsoren Scotiabank. Eivind Saaghus er nummer fire fra venstre. Deretter følger: Tonje Berg, Eivind Olsen og Geir Atle Bore.
Foto: Privat

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive