Intern utlysning: Førstekonsulent i studieadministrasjonen

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en fast stilling som førstekonsulent knyttet til studieadministrasjonen.

25.04.2008 - Red.


Stillingen vil blant annet omfatte følgende:
• ansvar for rekruttering og opptak til høyskolens engelskspråklige masterprogrammer
• studieveiledning
• ulike oppgaver knyttet til Felles Studentsystem
• generelle studieadministrative arbeidsoppgaver som saksbehandling, utredning og informasjon

For stillingen kreves høyere utdanning tilsvarende minimum bachelorgrad, fortrinnsvis innenfor relevant fagområde. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god brukerkjennskap til administrative datasystemer, og det er en fordel med erfaring med studieadministrative datastøttesystemer.

Stillingen innebærer utstrakt kontakt med søkere, studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen. Vi søker en person med stor arbeidskapasitet, som er effektiv, systematisk, løsningsorientert, fleksibel og utadrettet og som kan arbeide både selvstendig og i team. For stillingen kreves høy grad av serviceinnstilling, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og gode engelskkunnskaper.

Stillingen har kode 1408 - førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ i LR 22, ltr. 36-55 avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Kjersti Berg Danilova på telefon 55 95 92 15.

Søk stillingen på www.nhh.no/omnhh innen 9. mai 2008.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive