Fornying av nhh.no

NHH.no

I disse dager fornyes nettsidene til NHH. Det betyr at det grafiske designet blir endret, sidene blir mer oversiktlige og brukervennligheten forbedret. Omleggingen medfører noe nedetid for nettsiden fredag 14. november. Mens omleggingen pågår vil besøkende blir videresendt til Paraplyen.

13.11.2008 - Red.


Diskutér nhh.nos nye design nederst på siden

Nettsiden er endret for å fremstå mer moderne og tidsriktig, samtidig som vi ønsker å beholde et tradisjonelt preg. Formålet er at det skal bli lettere å finne fram til det en leter etter, særlig for folk utenfra. Det er også meningen at spesielt den faglige aktiviteten skal bli mer synlig.

Foreløpig har vi noen skjermbilder dere kan ta en titt på:

NHHs nye nettsider
To skjermbilder fra det nye designet.


Mer om endringene

Vi har nå fått en sidestruktur som er lettere å navigere i. Det gjør det enklere for brukerne å finne frem på sidene våre.

Men det er forsiden til som har gjennomgått de største synlige endringene:
• Venstremenyen er fjernet
• Fargeprofilen er blitt renere
• Den globale menyen (horisontal meny) er utvidet
• Aktivitetskalenderen får en sentral plass på siden
• En rekke snarveier er lagt til øverst i skjermflaten

Gode innganger til viktig innhold

I vår inviterte informasjonsavdelingen ved NHH representanter fra vitenskapelig stab, studenter og administrativt ansatte for å diskutere utfordringer og muligheter for nhh.no.

Der var alle enige i at nettsidene trengte en overhaling, og at det var viktig å tilrettelegge nettsiden for de viktigste målgruppene - potensielle og eksisterende studenter, forskere og andre utenfra og ansatte ved NHH.

Vi har tilrettelagt flere lenkesamlinger og snarveier som vi mener vil være til stor hjelp for besøkende. Vi har et økt fokus på konferanser og seminarer som arrangeres av NHH

Det siste halvåret har informasjonsavdelingen jobbet tett sammen med Reaktor ID som har laget designet og Kreativ Strek som har stått for programmeringen. Resultatet er et moderne design med lettere navigering for brukeren.

Vi håper endringene vil bli positivt mottatt og at det vil inspirere flere til å nyttegjøre seg av den viktige kanalen som nettet nå er blitt. Nettsidene er utvilsomt den kanalen fra NHH som når bredest ut.

Ta gjerne kontakt med din lokale webutlegger eller webredaktør Kristian T. Marthinsen dersom du savner noe på nhh.no eller har andre kommentarer til endringen.

NB: VIKTIG
Gamle URL`er (logiske lenker) vil desverre endres i forbindelse med omleggingen. Vi ønsker å benytte anledningen til å lage bedre lenker. I løpet av et par uker vil den nye lenkestrukturen være på plass.
Vi beklager at dette endres nok en gang, men vi tror også at det etter omleggingen vil være lettere for brukere å finne frem til ønskede sider.

Alle nye snarveier (eks: nhh.no/english) vil fungere fordi de peker til sidens ID-nummer.


Kommentér: Nye nhh.no

Tråd Sender Siste innlegg



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive