Styreledelse i fokus

Nylig avholdt forskerkvinnene ved NHH et styreseminar. Tema var styreledelse og et tyvetalls kvinner i fagmiljøet hadde samlet seg til foredrag og diskusjon sammen med Arne Selvik fra AFF.

29.04.2002 - Torunn G. Saunes


Førsteamanuensis Joyce Falkenberg ved Institutt for strategi og ledelse var initiativtaker til seminaret som skulle gjøre kvinner mer bevisste på god og dårlig styreledelse, og hvordan man kan forberede seg til å gå inn i et styre. For anledningen var Arne Selvik foredragsholder på emnet styre og ledelse, med sin bakgrunn fra styrearbeid, styreutvikling og som forfatter av flere bøker om styre og styreledelse.

Selvik gav en aktuell innføring i emnet, og åpnet opp for kommentarer og spørsmål underveis. Kvinnene som var tilstede fikk gode råd og tips til hvordan de kan forholde seg til et styreverv. De ble blant annet utstyrt med hvert sitt eksemplar av "10 bud for kvinner som blir spurt om å bli valgt inn i et styre", - en huskeliste forfattet av Selvik, basert på hans erfaringer fra forskning og praksis.

Arne Selvik i AFF holdt seminar om styreledelse for kvinner i fagmiljøet på NHH.
Kvinnene fikk både ti bud og andre gode tips om hvordan de kan forberede seg til å gå inn i et styre.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive