Minneord om Cecilie Rasmussen

Cecilie Rasmussen ble brått og altfor tidlig revet bort i forrige uke, mens hun var på oppdrag ved University of California, Berkeley. Cecilie ble bare 26 år gammel. NHH hedrer hennes minne ved å flagge på halv stang på fredag. In English

29.03.2012 - Ingvild Almås, Kjetil Bjorvatn, Alexander W. Cappelen, Erik Ø. Sørensen og Bertil Tungodden


Cecilie Rasmussen

Cecilie ble ansatt som forskningskoordinator ved Samfunns- og Næringslivsforskning (SNF) høsten 2011, med administrativt ansvar for forskergruppen i eksperimentell økonomi. Hun spilte en avgjørende rolle i oppbyggingen av The Choice Lab og hadde hovedansvaret for å kommunisere pågående forskning i ulike sosiale medier. Hun var også sentral i gjennomføringen av en rekke ulike økonomiske forskningseksperimenter, både nasjonalt og internasjonalt, og hadde hovedansvaret for den daglige aktiviteten ved The Choice Lab.

Cecilie var en sjelden dyktig administrator, med stor arbeidskapasitet og en solid faglig bakgrunn med mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitet i Bergen. Hun hadde en imponerende gjennomføringsevne og et skarpt blikk for de viktige problemstillingene. Men først og fremst var Cecilie en unik, varm og blid person som ble satt stor pris på i alle miljø, blant forskere, administrativt ansatte og studenter. Hun vil bli dypt savnet.

Cecilie Rasmussen begraves ved Fjell kyrkje fredag 30. mars kl. 13:00.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive