Avslutning for CEMS «Business Projects»

CEMS-studenter

CEMS-studentene har nylig avsluttet sine prosjektarbeider, og markert dette med samling på Troldhaugen.

07.05.2012 - Red.


CEMS-studentene skal i sitt første semester av Master in Management-programmet (MIM) gjennomføre et såkalt "Business Project". Prosjektet innebærer ifølge CEMS at de skal løse «a real business problem». Helt siden programmet startet i 2005, har NHH hatt et meget godt samarbeid med store norske bedrifter som har levert prosjekter.

Tilbakemeldingene vi får hvert år fra disse om prosjektene er utelukkende positive, og mange bedriftsledere er imponert over nivået på arbeidet som utføres. De siste årene har CEMS-studentene ønsket å jobbe mer med prosjekter og problemstillinger innen CSR, og årets «business projects» omfattet derfor for første gang prosjekter for Røde Kors og Fairtrade, i tillegg til Accenture, Statoil, PwC og Universum.

Rapportene fra prosjektene ble presentert for bedriftene torsdag 3. mai, og flere grupper ble omgående invitert til å gi en mer utfyllende presentasjon hos bedriftene. Fra tidligere år vet vi at noen studenter også blir tilbudt jobb i forbindelse med disse prosjektene.

Om kvelden var NHH vertskap for en konsert i stuen til Edvard Grieg på Troldhaugen med den kjente pianisten Audun Kayser som trollbandt samtlige. Først fikk man imidlertid en grundig omvisning innendørs og utendørs med Eilif Løtveit som eminent guide. Kvelden ble avsluttet med fingermat på «Brasserie Troldhaugen».

CEMS-studenter
CEMS-studentene samlet utenfor Troldhaugen.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive