Løvenholm takker av

Elisabeth Løvenholm

Etter 26 år ved NHH har Elisabeth Løvenholm sin siste arbeidsdag fredag 6. juli.

06.07.2012 - Red.


Lederen for NHH Executive avslutter et langt virke ved høyskolen, og ble overrasket med avslutningsfeiring av sin egen avdeling.

- Jeg har hatt 26 gode år i NHH-miljøet, først ved NHHK og deretter 15 år som leder for NHH Executive. I løpet av disse årene har jeg hatt mange interessante og spennende arbeidsoppgaver både mot NHHs fagmiljø og i samarbeid med eksterne institusjoner nasjonalt og internasjonalt. NHH er en stor og god tilbyder av etter- og videreutdanning og kan måle seg med hvem som helst i verden når det gjelder kvalitet på studier og deltakere. Jeg takker for det gode samarbeidet og vennskapet jeg har opplevd gjennom mange år og ønsker NHH og alle som jobber her lykke til videre, sier Løvenholm.

Iver Bragelien og Elisabeth Løvenholm
- Tusen takk for all oppmerksomhet, gaver, blomster og hilsener i forbindelse med at jeg nå skal slutte ved Norges Handelshøyskole. En spesiell takk til NHH Executive som overrasket meg med flott avslutningsmiddag på Cornelius sammen med mange av dem jeg har arbeidet nært med gjennom mange år. Det satte jeg stor pris på, sier Løvenholm. Her får hun avskjedsgave fra Iver Bragelien.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive