Professor/førsteamanuensis i tjenesteinnovasjon

NHH CSI

Ved NHH er det ledig stilling som professor/førsteamanuensis i tjenesteinnovasjon knyttet til Institutt for strategi og ledelse.

18.12.2012 - Red.


I 2011 opprettet Norges Handelshøyskole et senter for tjenesteinnovasjon (CSI) med formål å forske på utfordringer knyttet til innovasjon i servicesektoren. Senteret, som er støttet av Norges Forskningsråd, har status som Senter for forskningsdrevet innovasjon (SFI).

Den som tilsettes skal lede og koordinere høyskolens satsing på tjenesteinnovasjon. Dokumentert erfaring fra ledelse av større forskningsprosjekter/-programmer vil derfor bli tillagt betydelig vekt.

Søker må ha forskningskompetanse innen ett eller flere av instituttets fagområder (strategi, ledelse og organisasjon, markedsføring eller informasjonsbehandling) samt at forskningen kan anvendes på ulike problemstillinger knyttet til tjenesteinnovasjon. Spesialkompetanse innen innovasjon, og spesielt tjenesteinnovasjon, vil bli særlig vektlagt. Dette omfatter kompetanse knyttet til områder som konsumentatferd og merkevarebygging, samproduksjon og åpne innovasjonsprosesseer og utvikling av nye forretningsmodeller. I tillegg kreves det at søker har utført vitenskapelige arbeider hvor teorier, modeller, analyseopplegg og/eller resultater har anvendelsesmuligheter i foretakssammenheng.

Den som tilsettes kan bli pålagt undervisnings- og veiledningsoppgaver innenfor alle de programmer instituttet deltar i.

Stillingen vil bli besatt på grunnlag av en samlet vurdering av faglige kvalifikasjoner, dokumentert ledererfaring og pedagogiske evner.

Det kan bli aktuelt med innkalling til intervju og prøveforelesning.

Søknad med vedlagt dokumentasjon, medregnet inntil 15 vitenskaplige arbeider (10 for søkere til stilling som førsteamanuensis) samt en fullstendig liste over alle vitenskapelige og eventuelle andre faglige arbeider som kan ha betydning for vurderingen av søkerens kvalifikasjoner, sendes online innen 15. januar 2013.

Bruk lenke på nhh.no/stilling

Stillingen er lønnet etter statens regulativ for professorer eller førsteamanuenser. Lønnsplassering avtales ut ifra kvalifikasjonene til søkeren i samsvar med de lønnspolitiske retningslinjene ved høyskolen. Fra lønnen vil det bli trukket 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Tor Fredriksen, tlf. +47 55 95 95 62 eller e-post: tor.fredriksen@nhh.no


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive