Ledig stilling som prosjektleder

Ved NHH er det ledig en tre-årig midlertidig stilling som prosjektleder med mulighet for fast tilsetting. Stillingen er knyttet til arbeidet med å etablere og utvikle et nytt, internasjonalt rettet karrieresenter.

17.08.2012 - Red.


Senteret skal primært ha fokus på internasjonale karrieremuligheter for NHHs studenter og bidra til å gjøre det internasjonale arbeidsmarkedet mer tilgjengelig for disse. Senteret vil dessuten ha et særskilt ansvar når det gjelder karrieretjenester for Høyskolens internasjonale studenter.

I senterets oppbyggingsfase vil stillingens hovedoppgaver være:

• Etablere og vedlikeholde relevante nettverk
• Samarbeide med relevante eksterne og interne samarbeidspartnere
• Representere NHH i relaterte sammenhenger; ved bedriftsbesøk, karrieredager med videre
• Identifisere, utvikle og gjennomføre tiltak som bidrar til økt internasjonal arbeidsmobilitet blant NHHs kandidater
• Tilgjengeliggjøre formal- og kulturell informasjon om arbeidsmarkedet i ulike land, både for NHHs norske og internasjonale studenter.

Vi søker en dynamisk nettverksbygger med grunnleggende økonomisk-administrativ faginnsikt, som evner på selvstendig basis å drive frem aktivitet og prosesser, samt skape engasjement rundt disse. Videre må man være effektiv, analytisk og fleksibel, med utpregede samarbeidsevner.

Stillingen innebærer nært samarbeid med eksterne samarbeidspartnere, andre medarbeidere i administrasjonen, fagstab og studenter. Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingen.

For stillingen kreves høyere utdanning fortrinnsvis mastergrad. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring foretrekkes, fortrinnsvis personer med erfaring fra et internasjonalt arbeidsmarked. Det er en forutsetning at man har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på engelsk, samt gode norskkunnskaper. Det kreves god fortrolighet med bruk av IT i arbeidssituasjonen.

Stillingen har kode 1113 prosjektleder og lønnes etter statens regulativ i ltr. 60-70 avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til administrerende direktør Ole Hope, tlf. 55 95 92 32 eller rådgiver Eivind Drange, tlf. 55 95 96 74.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 8.9.2012


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive