NHH Bulletin lanseres i dag

Det nye magasinet som NHH, AFF og SNF gir ut har fått navnet NHH Bulletin. I forbindelse med Lehmkuhlforelesningen har redaksjonen fått spesialtrykket 350 eksemplarer av det aller første nummeret.

26.09.2007 - Red


Det nye magasinet som NHH, AFF og SNF gir ut har fått navnet NHH Bulletin. I forbindelse med Lehmkuhlforelesningen har redaksjonen fått spesialtrykket 350 eksemplarer av det alle første nummeret. Resten av opplaget på 17 000 er i trykken og vil være hos abonnentene og ved NHH, SNF og AFF om cirka én uke. Da vil NHH Bulletin også bli lagt ut på www.nhh.no.

Ønsker debatt
Interessen for NHH Bulletin har vært meget stor de siste ukene. Mange vet at hele NHH-miljøet nå skal ut med et felles magasin, og redaksjonen mottar stadig henvendelser fra nye abonnenter.

- Det er svært gledelig at bladet får nye lesere, og redaksjonen håper mange ønsker å delta i debatter, sende inn kommentarer til saker som har stått på trykk eller komme med tips til nye artikler. NHH Bulletin vil i de følgende utgaver publisere innlegg og kommentarer, sier Sigrid Folkestad, redaktør i NHH Bulletin.

Informasjonssjef ved NHH, Asle Haukaas, er ansvarlig redaktør. Arne Selvik, seniorkonsulent i AFF, og Svenn-Åge Dahl, forskningssjef ved SNF, er fagredaktører i det nye magasinet.

56 sider fra hele miljøet
Det første nummeret er på 56 sider med variert stoff fra AFF, SNF og NHH. En av hovedartiklene i NHH Bulletin er et lengre intervju med professor Knut Johannessen Ims. Her diskuterer etikkprofessoren hvordan buddhistisk økonomi kan gi viktige innspill til debatten om en bærekraftig global utvikling.

NHH Bulletin fikk være med på Solstrandprogrammet i slutten av august. - Dette er en anledning til ikke å være omgitt av løgnere, sa programsjef Petter Ingebrigtsen da vi møtte ham.

- Kan designerlaks redde Hardanger? NHH Bulletin har vært på reportasjetur til et havbruk i Hardanger. Utgangspunktet for reisen er et forskningsprosjekt i regi av SNF. Inger Beate Pettersen og James Hosea undersøker hvordan oppdrettere i Hardanger kan markedsføre seg og om nisjesatsning kan være redningen for små og mellomstore bedrifter i havbruksbransjen.

Kom i posisjon
Sliter med posisjonering på jobben? Lær deg organisasjonspolitikk, sier seniorkonsulent i AFF, Åsmund Ulvenes. En av dem som kan faget, er Knut Arild Hareide. NHH Bulletin møtte ham hos Schibsted, der Hareide er organisasjonsdirektør.

- NHH Bulletin har også gleden av å presentere fire dyktige spaltister. De er alle utdannet ved NHH, men har jobber i Norge, Sverige, Sveits og Uganda. Spaltistene tar opp aktuelle saker, knyttet til jobb, fag eller samfunnsdebatt.

NHH Bulletin gjør det enklere å få oversikt over publikasjonene som SNF offentliggjør på sine hjemmesider og presenterer alle publikasjonene som er tilgjengelig for kjøp eller nedlasting.

Her er også flere faste spalter, noe som gjør det lettere å holde seg orientert om hva som skjer i NHH-miljøet. Nytt om navn, hva skjer og medieklipp er tre av de faste spaltene.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive