MBA-studenter fra Litauen og Polen gjester NHH

WUT Business School i Warszawa.

Neste uke får NHH besøk av 60 masterstudenter fra Polen og Litauen. I Bergen skal de få undervisning i makroøkonomi og innovasjon. I tillegg blir det også en rekke bedriftsbesøk og sosiale arrangementer.

25.05.2007 - Kristian Marthinsen


De internasjonale studentene flytter en hel modul av undervisningen til Bergen. Fra Litauen kommer det 50 studenter som skal få undervisning i en modul i makroøkonomi med Rolf Jens Brunstad. De 10 studenter fra Polen skal ha undervisning i innovasjon og entreprenørskap med Tor Aase Johannessen.

Best i test
Norges Handelshøyskole samarbeider blant annet med WUT Business School i Warszawa og Baltic management Institute i Vilnius om MBA-programmet International MBA lub Executive. Nylig ble dette kåret til polens mest prestisjetunge MBA-program.

Når studentene kommer til Bergen blir det også arrangert en minikonferanse der både forskere og studenter fra NHH vil delta. Der kommer blant andre tidligere presidentrådgiver Witold Orlowski, som nå er ansvarlig for det polske MBA-programmet.

I løpet av uken skal reisefølget ikke bare ha undervisning og seminarer. Det blir også satt av god tid sosiale arrangementer og bedriftsbesøk.

Statoil Mongstad, Toro, Bergen Næringsråd og Troldhaugen er blant dem som står på agendaen for studentene fra Litauen og Polen.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive