Samfunnsøkonomi utlyser konkurranse om masteroppgave

Institutt for samfunnsøkonomi arrangerer konkurranse for beste masteroppgave innenfor samfunnsøkonomi. Prisen tildeles en gang i året, og er på 10.000 kroner.

12.06.2007 - Red.


Vinneren vil også bli invitert til å presentere sin oppgave på det årlige instituttseminaret til Institutt for samfunnsøkonomi. Prisen tildeles uavhengig av valgt profil, men er åpen for alle studenter som skriver oppgave innenfor det samfunnsøkonomiske feltet.

- Vi utlyser denne konkurranse for å få opp engasjementet for å skrive en god masteroppgave, og så er det en god anledning til å synliggjøre de virkelig gode arbeidene som blir levert inn, sier instituttstyrer på samfunn, Bertil Tungodden.

Masteroppgaven må være innlevert for sensurering i løpet av de siste 12 måneder. Frist for å levere inn masteroppgaven er 1. juli 2007. Oppgavene leveres på institutt for samfunsøkonomi ved Turid Elvebakk.

Prisen og diplom for beste oppgave blir tildelt etter 1. september 2007. Bedømmelsen foretas av en komité oppnevnt av Institutt for samfunnsøkonomi.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive