En sprek pensjonist

- Takk for all hyggelig oppmerksomhet i forbindelse med min avslutning på NHH. Det var en veldig fin markering som jeg satte stor pris på. Takk til ledelsen, forelesere og andre enkeltpersoner for gode ord, gaver og hyggelige hilsener, sier Anne Bjelke etter avskjedsmiddagen.

22.06.2007 - Red.


Thore Johnsen beundrer gaven Anne Bjelke fikk fra NHHs ledelse, her representert ved Ragnar Fagereng som sitter til høyre.

Onsdag 20. juni ble det arrangert avskjedsmiddag på Stupet for Anne Bjelke som har vært ansatt ved NHHK/NHH siden 1978 og som i sommer går over i pensjonistenes rekker.

Til festen var invitert kollegaer og forbindelser som har jobbet med Anne gjennom alle disse årene.

- Anne har arbeidet med mange ulike programmer ved etter- og videreutdanningen. Hun har vært en sentral person i oppbygging av administrative rutiner for NHHs ulike MBA-studier, og har siden 1994 hatt hånd om administrasjonen av NHHs mest suksessfylte etter- og videreutdanningsprogram - nemlig AFA-studiet, forteller avdelingssjef for Etter- og videreutdanningen, Elisabeth Løvenholm.

Det var en svært hyggelig middag med taler og takk fra NHHs ledelse, AFA-forelesere, Norske Finansanalytikeres Forbund, Studia og kollegaer.

Alle la vekt på det gode arbeidet Anne har gjort gjennom alle disse årene for at NHH skal ha et kvalitetsprodukt, samt de gode relasjonene hun har hatt til forelesere, kursdeltakere og kollegaer. Det er en sprek pensjonist som nå ser fram til nye utfordringer på andre arenaer.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive