SNF-forsker til undervannsklynge

SNF-forsker Inger Beate Pettersen (38) er ny leder for Forum for Internasjonalisering. Pettersen ivrer etter å diskutere praktiske erfaringer med NCE Subseas medlemmer, slik at hun kan forbedre teoriene sine.

27.08.2007 - Red.


Inger Beate Pettersen

Den nye forumlederen ser fram til å bli kjent med partner- og medlemsbedriftene i NCE Subsea:

- Organisasjonen er et mangfold av bedrifter med ulike utgangspunkt og ulike behov, og framstår som veldig spennende. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med selskapene, bransjen og dens produkter. Kompetanseutveksling og diskusjoner med medlemsbedriftene og de øvrige kompetanseaktørene er også noe jeg ønsker å bidra til. Det sier Pettersen i en artikkel på NCE Subea sin hjemmeside.

Ingen skrivebordsforsker
Som forsker er Inger Beate Pettersen interessert i å kople bedriftenes erfaringer i det virkelige liv opp mot teori og forskning. Vekselvirkningen mellom teori og virkelighet er noe begge sider tjener på.

- Jeg liker å være ute i felten, og er ingen typisk skrivebordsforsker. Min bakgrunn gjør at jeg kommer til å stille spørsmål om ting som ellers ville blitt tatt for gitt, konstaterer Pettersen, som uten å nøle karakteriserer seg selv som nyfiken, lærelysten og samarbeidsorientert.

Les hele intervjuet med Inger Beate Pettersen.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive