Nettmøte på folkemøte

Tirsdag svarer topp-politikere i nettmøte på NRK.no i forbindelse med det TV-sendte folkemøtet ved NHH. NRK tar i mot spørsmål allerede nå.

20.08.2007 - Red.


Knut Olsen (t.v) er programleder når topp-politikerne inntar NHH på tirsdag.

Til nettdebatten stiller Terje Søviknes, Herman Friele, Audun Lysbakken og Rune Gerhardsen.

På folkemøtet i Bergen er det partilederne Kristin Halvorsen, Siv Jensen, Erna Solberg og Jens Stoltenberg som stiller. Til NRK sier Knut Olsen at Publikum avslører de flåsete politikerne.

Folkemøtet sendes direkte på TV på NRK1 fra kl 21.30 til kl 22.45.

Under og etter det TV-sendte folkemøtet stiller samtidig fire topp-politikere i nettmøte på NRK.no. Rune Gerhardsen, Herman Friele, Audun Lysbakken og Terje Søviknes svarer på spørsmål fra NRKs brukere. Les artikkel på NRK.no

NHH-ekspertise
Til nettdebatten stiller også NHH-professor Trond Bjørnenak.

Når lønner det seg å privatisere, og hva er konsekvensene? Er det en prinsipiell og økonomisk forskjell på å privatisere barnehager i motsetning til sykehjem? Dette er tema som kan belyses av økonomiprofessoren. Til NRKs nettdebatt stiller Trond Bjørnenak som NHHs privatiseringsekspert.

Bjørnenaks forskning pleier å vekke engasjement. Blant annet har han hevdet av lokalbanker som etablerer seg i storbyene tapper bygdene for penger. Bjørnenak har også levert kontroversielle rapporter om helsesektoren, skolepolitikk og melkepriser.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive