Ledig stilling som førstekonsulent

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en stilling som førstekonsulent. Stillingen er knyttet til Institutt for foretaksøkonomi. Viktige oppgaver vil være knyttet til rekruttering, samt arbeid med seminarer og konferanser.

10.08.2007 - Red.


Den som blir tilsatt vil delta aktivt i daglig drift av instituttet og hjelpe til å utvikle administrative rutiner. Instituttet står overfor en stor vekst. Viktige oppgaver vil være knyttet til rekruttering av fagstab, stipendiater og andre rekrutteringsstillinger fra et internasjonalt så vel som nasjonalt marked. Dette innebærer blant annet arbeid med instituttets internasjonale PhD programmer. Instituttet arrangerer hyppige seminarer og konferanser med internasjonale deltakere, og førstekonsulenten vil også ha arbeidsoppgaver knyttet til dette. Andre oppgaver vil være rettet mot generell saksbehandling.

Søkere til stillingen må ha høyere utdanning på minst bachelornivå, eller spesialutdanning tilpasset de oppgavene stillingen skal dekke. Ved vurdering av søkerne legges det vekt på relevant administrativ erfaring.

Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper som gode evner til samarbeid og kommunikasjon, samt fleksibel håndtering av nye situasjoner. Den som blir tilsatt må være handlingsorientert og kunne arbeide selvstendig, strukturert og målrettet. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning.

Stillingen har kode 1408 - førstekonsulent, og lønnes i lønnstrinn 37 - 47 i statens lønnsregulativ. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn bli aktuelt. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Spørsmål om stillingen kan rettes til kontorsjef Kristin Reichel Teigland, tlf 55 95 94 31, epostadresse: kristin.teigland@nhh.no eller instituttstyrer Terje Lensberg, tlf. 55 95 92 06, epostadresse: terje.lensberg@nhh.no

Mer informasjon om instituttet finnes på hjemmesiden http://www.nhh.no/for/about.htm

Søk stillingen på www.nhh.no/omnhh innen 25.08.07.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive