Walk the World 13. mai 2007

I mer enn 280 steder i over 118 land, gjennom alle de 24 tidssonene deltar mennesker i fredsmarsjen "Walk the World" for å bekjempe sult. Blant deltakerne er NHHs CEMS-studenter.

16.04.2007 - Red.



CEMS-studentene Isikcan Aysev (t.v) og Ane Frigstad oppfordrer alle studenter og ansatte ved NHH til å ta med seg venner og barn og være med på WALK THE WORLD i Bergen 13. mai 2007.

Marsjen er en del av kampanjen Fight Hunger, som har som målsetting å bekjempe sult og underernæring blant barn innen 2015. I 2006 gikk mer enn 750 000 mennesker i over 100 land. Målet med marsjen er å skape publisitet rundt temaet og samle inn penger gjennom sponsorer.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom TNT og FN's matvareprogram (WFP) som ble startet for 3 år siden.

CEMS deltar
I år ønsker også CEMS å ta del i dette prosjektet ved å arrangere en marsj ved sine lokale institusjoner. CEMS ønsker å ta del i et veldedighets prosjekt som går på tvers av landegrenser og retter seg mot et globalt problem. "Walk the World" er et prosjekt som samsvarer godt med CEMS' visjoner.

Ane Frigstad og Isikcan Aysev representerer en gruppe med NHH studenter i regi av CEMS som ønsker å gjennomføre dette prosjektet i Bergen i år.

- Vi ser på dette som en unik mulighet til være med å gi vår støtte til sultrammede over hele verden. Videre kan vi som studenter bruke våre gode kontakter til næringslivet, slik at de stiller opp som sponsorer. Det at NHH studenter arrangerer dette frivillig og skaper blest rundt prosjektet mener vi også vil være med på å gi NHH et godt renommé. Vi ønsker å vise at NHH studenter er opptatt av andre ting en "fyll og fanteri" og ikke er "fjortiser som jobber overtid i blårussdress", sier Frigstad.

Walk!
Arrangementet starter kl. 14.00 på Vågsalmenningen i Bergen. Derfra vil vi marsjere gjennom Bergen sentrum og avslutte på festplassen, hvor det vil bli musikk og underholdning til ca. kl. 17.00.

Deltakeravgiften er 50 kr for studenter og barn og 100 kr voksne. En familie betaler 200 kr. Alle deltakere mottar en T-skjorte. Inntektene fra arrangementet går uavkortet til skolematprosjektet i Tanzania hvor WFP driver matutdeling til nærmere 1 million barn.

For mer informasjon om Fight Hunger og Walk the World, gå inn på
www.fighthunger.org/home.

Med vennlig hilsen,
Walk the World Team, Bergen

v/ Ane Frigstad




Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive