Styrevalg blant midlertidig ansatte

I slutten av mai gjennomføres det valg av styremedlemmer blant de midlertidig ansatte. Det er kun midlertidig ansatte som er ansatt før første februar i år og som er tilsatt i minimum 50 prosent stilling. Liste over stemmeberettigede er vedlagt.

11.04.2007 - Red.


Valget gjelder styremedlem som skal velges blant de midlertidig tilsatte i den faglige staben. Dette styremedlemmet velges for et år av gangen. Valget som gjennomføres 23-24. mai gjelder oppnevning av styremedlem for perioden fra 1. august 2007 til 31. juli 2008.

I tillegg til styremedlemmet skal det velges tre varamedlemmer. Det er bare de midlertidig tilsatte som har stemmerett ved valget, (stemmeretten er ytterligere begrenset til de som er tilsatt senest 01.02.07 i minimum 50 prosent stilling). Disse har også forslagsrett til aktuelle kandidater.

Det vil bli sendt ut innkalling til de stemmeberettigede med 14 dagers varsel. Innkallingen vil være både på norsk og engelsk.

Eventuelle klager over manntallsføringen avgjøres av valgstyret, jf. valgreglementets § 12, 2. ledd. Klagene kan sendes til: Knut Schjerven Roald


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive