NHH-miljøet utlyser navnekonkurranse

Hva skal det nye bladet hete?

Norges Handelshøyskole skal lage ett felles magasin sammen med AFF og SNF. Den første utgivelsen er planlagt til høsten og skal erstatte Silhuetten. Derfor utlyser de tre magasinpartnerne nå en navnekonkurranse. Frist: 25. april.

12.04.2007 - Sigrid Folkestad


Det siste halve året har informasjonsavdelingen ved NHH hatt samtaler med Administrativt forskningsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning (SNF) om profilering av hele NHH-miljøet, og herunder lage et felles magasin for formidling av forskning og kunnskap.

Fortsatt jobbes det med å finne form og profil på magasinet som skal ha større tyngde i samfunnsdebatten enn NHH Silhuetten, AFFs Lederbulletin og SNF-Bulletin har hver for seg.

Ett mindre, men viktig spørsmål som gjenstår er navn på tidsskriftet. Vi utlyser derfor med dette en navnekonkurranse for tilsatte og studenter ved de tre institusjonene.

Skriftlig forslag sendes innen 25. april til: sigrid.folkestad@nhh.no. Forslag merkes med navn og telefonnummer. Vinnerforslag premieres med en splitter ny Norrøna sekk med NHHs logo - fylt med noen flasker vin (med eller uten). I juryen sitter representanter fra NHH, AFF og SNF. Vinnerforslaget vil bli premiert også om det eventuelt ikke blir realisert.

Hvem: NHH, AFF og SNF skal lage et nytt felles magasin som skal komme ut fire-fem ganger i året. Redaksjonen skal dekke alle de tre institusjonene med redaktør fra informasjonsavdelingen NHH.

Hva: Forskning og kunnskapsformidling fra hele NHH-miljøet. Mellom 50 og 60 sider.

Når: Første utgivelse er planlagt høsten 2007.

Profil: Økonomi, strategi og ledelse. Forskningsformidling, aktualitets- og nyhetspregete saker, bak nyhetene, debatt, kommentarer utenfra, aktiviteter, kurs og konferansestoff, nytt om navn, småstoff fra miljøene, Alumni og NHHS.

Mål: Et kvalitetsmagasin innenfor sine områder. Vil være aktuell og synlig i samfunnsdebatten.

Målgruppe: Nærings- og samfunnsliv, NHH Alumni, kursdeltakere, forskere, beslutningstakere og presse.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive