Førsteamanuensis i informasjonsbehandling

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som førsteamanuensis i informasjonsbehandling knyttet til Institutt for strategi og ledelse.

23.04.2007 - Personalavd.


Instituttet har særlig behov for å styrke forskning og undervisning knyttet til innføring og bruk av virksomhetssystemer. Stillingens arbeidsoppgaver m.m. er nærmere beskrevet i en stillingsomtale; se nedenfor. Det kan bli aktuelt med intervju og prøveforelesning eller seminar.

Den som blir tilsatt, må rette seg etter de bestemmelser som til enhver tid gjelder for stillingen. Nytilsatt kan bli pålagt å gjennomføre et kortere pedagogisk kurs.

Stillingen er lønnet i ltr. 56 i statens lønnsregulativ. Høyere lønnstrinnsplassering vil kunne avtales ut fra den enkelte søkers kvalifikasjoner i samsvar med høyskolens lønnspolitiske retningslinjer. Høyeste lønnstrinn er 82. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Det kreves norsk doktorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner.

Søkere må gi opplysninger om faglig og pedagogisk utdanning og praksis. Søknad med vedlegg, inklusiv maksimum ti vitenskapelige arbeider, må sendes inn i fire eksemplarer sammen med fullstendig liste over arbeidene. Tilsettingsreglementet kan fås ved henvendelse til høyskolen (jfr. tilsettingsreglementet § 4 nr. 7.)

På bakgrunn av et personalpolitisk mål om at arbeidsstyrken skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold, oppfordres spesielt kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

Dersom søkere står tilnærmet likt, vil kvinnelige søkere bli foretrukket.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt instituttstyrer Tor Fredriksen (tor.fredriksen@nhh.no), tlf. +47 55 95 95 62/+47 55 95 96 33 eller professor Anna Mette Fuglseth (anna.mette.fuglseth@nhh.no), tlf. +47 55 95 92 45.

Søknad med opplysninger om utdanning og praksis, vitnemål samt liste over vitenskapelige arbeider, og eventuelt over andre arbeider som kan ha betydning for bedømmelsen av søkernes kvalifikasjoner, sendes til Norges Handelshøyskole, Personal- og organisasjonsavdelingen, Helleveien 30, n-5045 Bergen. Søknadsfristen er 2. mai 2007. Denne fristen gjelder også for innsending av skriftlige arbeider.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive