Alt klart for eksamen ved NHH

I vår er hele 12 000 fulltidskandidater oppmeldt til å avlegge 125 forskjellige eksamener ved NHH. Tirsdag 17. april var det derimot eksamensvaktene som satt på skolebenken.

18.04.2007 - Kristian T. Marthinsen


Eksamensvaktene får opplæring i hvordan NHH-eksamen foregår.

Inger Midttun og Kari Halland er klare for årets eksamensrunde.

I tillegg til studentene, skal nærmere 70 eksamensvakter fordeles på 16 forskjellige eksamenslokaler. Da er det viktig at de vet hvordan de skal forholde seg til kontroller, hjelpemidler og lignende.

Eksamensvakter på opplæring
Ved eksamenskontoret i studieadministrasjonen er Inger Midttun og Kari Halland godt forberedt på at horder av studenter snart skal møte opp for å avlegge eksamen.

- Det er veldig mye som skal i sving. I går hadde vi informasjonsmøte med alle eksamensvaktene. I tillegg må vi forholde oss til faglærere for å få eksamensoppgavene på plass og ellers sørge for at alt går knirkefritt for seg, forklarer førstekonsulent Inger Midttun ved eksamenskontoret.

- Alt skal skje veldig raskt, forklarer Halland. Nå skal alle kandidatene fordeles på rom. Deretter blir det kontrollarbeid av kursgodkjenninger. Etter eksamen kommer vi til å arbeide med sensur, klager og vitnemålsarbeid.

Kun tre uker etter eksamensperioden er over, skal sensuren være klar.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive