Ledig stilling som konsulent

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en fast stilling som konsulent knyttet til studieadministrasjonen. arbeidsoppgaver er saksbehandling, veiledning og informasjon

22.10.2007 - Red.


Stillingen, som lyses ut internt, vil blant annet omfatte følgende:

  • generelle studieadministrative arbeidsoppgaver som saksbehandling, veiledning og informasjon
  • støttefunksjon i forbindelse med opptak til høyskolens studieprogrammer
  • daglige kontor- og driftsoppgaver

For stillingen kreves fullført videregående skole samt minimum ett års høyere utdanning. Personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren vil bli prioritert.

Det kreves god brukerkjennskap til administrative datasystemer, og det er en fordel med erfaring med studieadministrative datastøttesystemer.

Vi søker en person som er serviceinnstilt, effektiv, systematisk, fleksibel og utadrettet og som kan arbeide både selvstendig og i team. Stillingen innebærer utstrakt kontakt med studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Stillingen har kode 1065 - konsulent og lønnes etter statens regulativ i ltr. 30 - 45, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2% som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Kjersti Berg Danilova på telefon 55 95 92 15.


Søk stillingen på www.nhh.no/omnhh innen 02.11.2007.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive