Endringer i direktørens stab og ledelse

Frank Mortensen, Anita Søvik, James Hosea og Ingebjørg Tyssedal er kjente for mange ved NHH. De er alle nye medarbeidere i direktørens stab.

24.10.2007 - Kristian T. Marthinsen


- Direktørstaben er styrket med en gruppe som har ansvar blant annet for å samordne rapporteringssystemet, kvalitetssikringen og intern kontroll med andre plan- og utviklingsoppgaver, forteller administrerende direktør Ragnar Fagereng til Paraplyen.

Ingebjørg Tyssedal er tidligere personalsjef. Nå skal hun arbeide med rådgivning og utviklingsoppgaver innenfor personal og arbeidsgiverpolitikk, særlig knyttet opp til høyskolens vitenskapelig ansatte.

Anita Søvik
kommer fra en stilling i økonomiavdelingen. Nå skal hun jobbe tett sammen med Frank Mortensen som kommer fra en stilling i studieadministrasjonen. Sammen skal de samordne arbeidet som går på kvalitetssikring og intern kontroll med rapportering og planarbeid.

James Hosea er nytilsatt senior markedsrådgiver og skal bidra til at NHH bli mer profesjonelle i sin markedsføring. Hosea har tidligere hatt flere prosjektoppgaver ved NHH, men er nå ansatt som et resultat av styrets vedtak om bedre synliggjøring av NHH utad.

I tillegg til de fire jobber også Fred A. Furnes, Bjarte Grønner, Knut Schjerven Roald og Rita Thorstenson i direktørens stab.

- Høyskolen vil med dette få større kapasitet på strategi og utviklingsoppgaver. Ikke minst oppfølging. Med den nye organiseringen blir det også mulig å faktisk se at planer får konkrete resultater. Det er mange som vil dra nytte av at disse personene er samlet i staben, sier Fagereng.

En annen som også har fått endrede oppgaver er John Andersen. I tillegg til sine forpliktelser som leder for internasjonalt kontor, er Andersen også blitt avdelingsdirektør. Han deltar dermed i høyskolens sentrale ledelse sammen med Ragnar Fagereng og Kurt Petersen.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive