Husk: Sommerfest med noko attåt

NHHs årlige sommerfest går av stabelen 13. juni. Det blir helgrillet lam og god drikke, levende musikk og foredrag om champagne med påfølgende champagnesmaking. Påmeldingsfristen har gått ut.

29.05.2007 - Red.


Joseph Di Blasi, som er barsjef på Altona Vinbar, holder et 20 minutters foredrag om champagne. Deretter blir det anledning for de fremmøtte for å smake på godsakene.

Foruten champagnesmaking og helgrillet lam blir det levende musikk fra bandet To i Naustet.

Festen, som begynner kl. 18.30, er åpen for alle ansatte på NHH, AFF og SNF.
Møt opp ved Aud. Jan Mossin.

Se her for å se hvem som har meldt seg på (flere sider).

Di Blasi forteller om foredraget:
"Champagne Today - It used to be common place for growers of grapes to sell their crops to the big Champagne houses such as Moët & Chandon. Today these growers have become small producers of excellent Champagne better able to express their terroir than the big houses. Join us and learn how Champagne started, how its made, and what changes are occuring in Champagne today."


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive