TEDx NHH 2011

Den 28. september blir TEDx arrangert på NHH for andre gang. Studenter, ansatte og alle andre interesserte ønskes velkomne for å oppleve idéenes kraft på TEDx NHH 2011.

In English.

15.09.2011 - Red.


TEDx er en uavhengig organisert TED-konferanse som søker etter å inspirere, opplyse og skape diskusjon. Tanken bak det globale prestisjenavnet "TED", som står for "Technology, Entertainment and Design", er å sette fokus på ideer som er verdt å dele med hverandre - "ideas worth spreading", og det er i denne ånd TEDx NHH blir arrangert av ivrige og engasjerte studenter ved NHH.

Tema for årets konferanse er "Embracing Others" - å omfavne andre. Dette er et forsøk på å reflektere mangfoldet i verden, representert ved foredragsholderne, publikum, arrangørene og ikke minst idéene som blir presentert, og omfavnelse av dette. Ved å invitere inspirerende talere og interessante personligheter håper man å få til styrkende foredrag, spennende fortellinger, tankevekkende idéer og hyggelige bekjentskap.

Aulaen blir vertskap for blant andre bioteknologi-entreprenøren Fabio Cavalli, filmprodusent Sebastian Lindström, designer Mai-Li Hammargren og komponist Ole Hamre. Dette er bare få av mange fengslende foredragsholdere som kommer fra hele verden for å dele sine idéer med oss.

For de som allerede er kjent med TED, vet de hva de går til - og at dette er noe man ikke bør gå glipp av. For de som ikke har hørt om TED og TEDx før, men synes dette høres spennende ut, finnes det mer informasjon på tedxnhh.no.

Velkommen til et nytt perspektiv på teknologi, underholdning og design.


TEDx NHH 2011: Embracing Others
Dato: Onsdag 28.september 2011
Tid: 10.00
Sted: Aulaen, NHH


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive