Nyansatt forskningskoordinator

Forskergruppen i eksperimentell økonomi, ved Institutt for samfunnsøkonomi, har fått en egen forskningskoordinator til å hjelpe dem i gjennomføringen av økonomiske eksperiment. Cecilie Rasmussen (26) er ansatt for en periode på tre år.

21.09.2011 - Espen Bolghaug


Forskergruppen i eksperimentell økonomi, bestående av Bertil Tungodden, Alexander Cappelen, Ingvild Almås, Eriks Sørensen og Kjell Gunnar Salvanes, har et høyt aktivitetsnivå og har fått en egen stilling til å ta seg av de mer praktiske og administrative oppgavene.

Gleder seg

- Det blir nok å gjøre, fastslår den nye forskningskoordinatoren.

Cecilie Rasmussen har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen, og har i forkant av stillingen ved NHH arbeidet som praktikant ved den norske ambassaden i Singapore. Nå ser hun frem til å ta fatt på arbeidet som forskningskoordinator for en av Europas fremste forskergrupper innen eksperimentell økonomi.

- Jeg har mye å lære, men jeg gleder meg veldig, forteller Rasmussen som kan fortelle at gruppen har mange ulike prosjekter på gang.

- Mine arbeidsoppgaver blir av det administrative slaget. Blant annet skal jeg arbeide med å få på plass en hjemmeside for forskergruppen, og holde kontakt med diverse samarbeidspartnere.

Cecilie Rasmussen er ansatt gjennom SNF, men har kontor i andre etasje i Høyblokken.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive