Jubileumsuken en suksess

Jubileumsuken er over, med mange gode minner fra de seks dagene høyskolens 75-årsjubileum ble feiret. Konglig besøk, næringslivstopper, skoleelever og en internfest med 500 deltakere gjorde sitt til at jubileet ikke vil gå i glemmeboken med det første.

In English.

14.09.2011 - Espen Bolghaug


- Det var en fantastisk jubileumsuke, med et godt program som favnet bredt, sier rektor Jan I. Haaland. Han mener det er helheten som gjorde uken så bra.

-Jeg har alltid vært stolt av å være rektor ved Norges Handelshøyskole og når jeg hører de gode tilbakemeldingene vi får etter uken bekreftes denne gode følelsen. Mange har gjort en formidabel jobb, og gjort langt mer enn hva man kan forvente, forsetter han.

En naturlig avslutning på uken, før Åpent Hus på lørdag, var ansattfesten.

- Jeg tror denne uken gjorde samholdet her ved høyskolen enda sterkere. Ikke minst ansattfesten fredag kveld var meget vellykket, avslutter rektor.

Kongen sitt besøk var et av mange høydepunker under uken. Her spiser HMK Harald lunsj med de ti nye æresdoktorene, prisvinnere og andre inviterte gjester.
Foto: Helge Skodvin

Finn E. Kydland er en av de nye æresdoktorene. Han har tidligere vunnet Nobelprisen i økonomi, og under jubileumsuken kunne studenter og ansatte få med seg en forelesning av NHH-professoren.
Foto: Helge Skodvin

Evan Roth er gatekunstner, og gav NHH-miljøet en innføring i hva gatekunst er for noe, og hva man kan uttrykke med det. Foredraget var i forbindelse med gatekunstprosjektet man kan se på skolens vegger.
Foto: Helge Skodvin

Rektor Jan I. Haaland var en av mange som ville få med seg gatekunstseminaret.
Foto: Helge Skodvin.

På lørdag var det Åpent Hus. Og ansatte fikk muligheten til å vise frem arbeidsplassen sin og å tilbringe tid med familien.

På fredag under jubileumsuken var det Skoledagen der 10. klassinger fikk se nærmere på hva NHH driver med. Under denne dagen fikk man også besøk av Raske Menn.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive