Bergen fikk se NHH

Åpent Hus ved NHH ble arrangert lørdag 10. september, og markerte slutten på en vellykket jubileumsuke. Flere eksterne tok turen til NHH, og mange ansatte og studenter tok med familien for å vise frem 75-årsjubilanten.

In English

13.09.2011 - Espen Bolghaug


14 ulike foredrag med noen av de beste foredragsholderne ved NHH, debatt mellom Thore Johnsen, Øystein Thøgersen, forfattermøte om jubileumsbøkene og ulike forskningsstasjoner og stands var bare noen av grunnene til at folk tok turen til NHH for Åpnet Hus lørdag 10. september.

Ville se skolen til datteren

Familien Undrum var på plass på Åpent Hus.
Foto: Espen Bolghaug


Bachelor-student på første året, Schirin Undrum, hadde tatt med seg foreldrene sine for å vise dem hvor hun tilbringer hverdagene sine. Agnar Sandemo Auditoriet var et av stoppestedene for nysgjerrige foreldre.

- Det er veldig fint for oss å få se hvor hun befinner seg hver dag, sier mamma Gro Undrum. Sammen med ektemannen Stener Underum tok hun turen over fjellet fra Holmestrand i Vestfold for å delta på Åpent Hus.

-Skolen har veldig fine lokaler, det er virkelig fint her, mener Stener.

Paraplyen møter familien på tre like før de skal inn å høre på Victor Norman, som holdt foredrag i Dag Coward denne dagen.

- Vi gleder oss veldig til å høre Norman sitt foredrag, forteller Gro.


Økonomiens ABC

- Jeg har fått tildelt 20 minutter til å gi en introduksjon til økonomi. Den kommer til å være lik den jeg gir til studenter på førstekull.

Slik innledet Victor Norman foredraget han holdt i Dag Coward, der han loset publikum gjennom noen av de viktigste problemstillingene økonomifaget har å by på. NHH-professoren viste nok en gang hvorfor han vant prisen for fremragende formidling.

Ledere av komiteen som arrangerte dagen var også fornøyd.

-Dette var en strålende dag, og vi viser frem høyskolen fra sin beste side, konstaterer Asle Haukaas, som godt synes det kunne kommet enda flere.

Han ledet en gruppe bestående av Lena Håre, Liv Mari Bakke, Morten Hilt, Bjarte Grønner, Anna Gursli Langesæther og Johanne Amundsen Wiik, og det var altså disse som sto bak Åpent Hus.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive