Åpent hus på lørdag

Den siste dagen i Jubileumsuka, lørdag 10. september, er det åpent hus ved NHH. Høyskolen inviterer ansatte og studenter til å ta med seg familie, naboer, venner og andre bekjente med seg til Handelshøyskolen for å vise dem skolen, og hva som skjer av aktiviteter og forskning.

In English.

04.09.2011 - Espen bolghaug


Jubileumsuken kommer til å bli spekket med ulike aktiviteter for å feire høyskolens 75-årsjubileum, og et av mange høydepunkter vil bli avslutningen av uken, da er hele Bergens befolkning, og alle andre som måtte ønske, invitert til å ta del i feiringen.

Ta med venner, og kom

Åpent hus innebærer flere foredrag fra noen av de dyktigste forskerne ved skolen, samt god gammeldags studentunderholdning fra studentforeningen.

- Her må alle med tilknytning til høyskolen benytte muligheten til å ta med venner, svigermor og naboen for å vise frem den flotte høyskolen vår, sier leder for komiteen som arrangerer dagen, Asle Haukaas.

Mange aktiviteter

I løpet av dagen vil det bli holdt flere parallelle foredrag i auditoriene. De vil alle vare i 20 minutter, og tar for seg temaer som er interessante, dagsaktuelle og krever ingen økonomisk utdanning eller bakgrunn.

Blant annet vil førsteamanuensis Karl Rolf Pedersen snakke om bruken av bompenger, dekan Kenneth Fjell vil snakke om sosiale medier som Facebook, og professor Gunnar Salvanes skal forelese om skolevalget.

Av andre aktiviteter som bør nevnes er forfattermøte om jubileumsbøkene til NHH og NHHS i Biblioteket og Debatt i Auditorium Dag Coward med tittlen "Fra børs og finansmarkeder til vekst og arbeidsplasser: Om Europa i krise og eventyrlandet Norge". Debatten er mellom professorer i finans og makroøkonomi; Thore Johnsen og Øystein Thøgersen. Debattleder vil være Sjur Holsen, politisk redaktør i BT.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive