Jubileumsfeiring fortsetter med BIFF

Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) er arena for NHHs jubileumsseminar. Filmvisning og sosialisering på Chagall er hva som skjer.

19.10.2011 - Red.


Selv om Jubileumsuken for lengst er over, er det flere arrangement utover høsten som er med på å markere NHH sitt jubileum. Ett av disse er å finne under den årlige internasjonale filmfestivalen i Bergen, BIFF. Seminaret finner sted mandag 24. oktober på Magnus Barfot kinosenter

Hva kan Bergen lære av Silicon valley

Svaret får man kanskje ved å delta på jubileumsseminarets visning av filmen Something Ventured.

Den amerikanske filmen Something Ventured er historien om Silicon Valley fra den spede start til dagens imponerende mange næringsklynger som har vunnet verdensry som et av de viktigste episentrene for innovasjon realisert i praksis. Det er beretningen om de få, men handlekraftige, som tok sjansen på å investere i idéer og visjoner som slett ikke var garantert konvertert til suksess.

Se trailer for filmen her!

Paneldebatt

Seminarets musserende vorspiel tar til på Chagall i Vaskerelven 1 i 2. etasje ca kl. 17.15 og utover til vi begir oss av sted til Magnus Barfot kinosenter sal 1, hvor forestillingen Something Ventured starter ca. kl. 18.00, etterfulgt av Q/A med den legendariske Atari-grunnleggeren Nolan Bushnell, medvirkende i filmen.

Etter en kort pause vil Tor Aase Johannessen fra NHH styre paneldebatten mellom Jon T. Berg, SARSIA, Camilla Andersson, Fabian Invest, Alfa Sefland, THEANO, Solveig Holm, Bergen Næringsråd og May Røen på link og storskjerm fra Silicon Valley.

Påmelding kan sendes til alumni@nhh.no.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive