Vil lokke fagstaben til Symposiet

NHH-Symposiet

Påmeldingsfristen til NHH-Symposiet er egentlig gått ut, men arrangørene holder døren åpen for fagstaben ved NHH.

02.03.2011 - Hallvard Lyssand


16. og 17. mars arrangeres 2011-utgaven av NHH-Symposiet.

Målet er som vanlig å skape den perfekte møteplassen for representanter fra næringsliv, forvaltning og akademia gjennom et program som kombinerer foredrag og aktivisering i ulike former.

Årets symposium har fått tittelen "Fra Egoland til Legoland - byggeklosser for fremtiden," og skal jakte på løsninger på morgendagens utfordringer.

Blant foredragsholderne er blant andre Statoilsjef Helge Lund, finansminister Sigbjørn Johnsen og nærings- og handelsminister Trond Giske.

Flere fra fagstaben

Fra NHH bidrar professor Alexander W. Cappelen og førsteamanuensis Inger G. Stensaker.

Men arrangørene håper også å se mange representanter fra høyskolens vitenskapelige stab blant deltakerne.

- NHH-Symposiet er Norges mest spennende møteplass og denne møteplassen er vi lidenskapelig opptatt av å lage så komplett som mulig. Men de siste årene er det særlig en gruppe som har vært noe svakt representert, nemlig fagstaben fra NHH, sier symposiets markedssjef, Cathrine Åsegg Hagen.

- I år legger vi enda større vekt på å samle bredde og ikke minst høy kompetanse. Derfor har vi gått på ledere fra et høyere nivå i bedrifter og organisasjoner, derfor satser vi tøffere ut mot det offentlige og kulturlivet i Norge og derfor vil vi ha enda flere akademikere, fortsetter hun, og legger til at arrangørene - i tillegg til alle i afagstaben ved NHH - også har sendt ut over 100 invitasjoner til vitenskapelige ansatte på de største universitetene og andre høyskoler.

- Vi vet at du som vitenskapelig ansatt her ved NHH vil hente ny kunnskap, oppleve nye måter å tenke på og ikke minst oppleve studentsjarm og studentengasjement på sitt beste, reklamerer Hagen, og legger til at det vil ikke være mulighet for å være tilstede på konferanseområdet uten å være deltaker på NHH-Symposiet.

- Veiledende pris er kr 7600 ekskl. moms, men vi ønsker å tilby vitenskapelige ansatte en rabattert pris kr 2000 ekskl. moms, slutter hun.

For påmelding, send e-post til cathrine@symposiet.no

Program for NHH-Symposiet


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive