Skal koordinere CSI

Ingrid Skiftesvik Knoff (Foto: Hallvard Lyssand)

Ingrid Skiftesvik Knoff er i gang med jobben som senterkoordinator ved nyåpnede Senter for tjenesteinnovasjon.

09.05.2011 - Hallvard Lyssand


Torsdag 5. mai åpnet storsatsingen Senter for tjenesteinnovasjon (CSI) offisielt. Da hadde Ingrid Skiftesvik Knoff tre dager bak seg i jobben som senterkoordinator.

Skiftesvik Knoff er likevel ingen direkte nykommer ved høyskolen. 35-åringen utdannet seg til siviløkonom ved NHH i perioden 1996-2000, med spesialisering i strategi, organisasjon og ledelse.

Hun har arbeidet som controller ved nyhetsavdelingen i NRK på Marienlyst i fem og et halvt år, og deretter fire år med økonomi i Telenor.

- Hva lokket deg tilbake til NHH?

- Jeg leste at NHH hadde fått midler til senteret og ønsket meg jobben ved CSI allerede før den var utlyst, sier Skiftesvik Knoff.

- Jeg ønsket en jobb som var mer rettet mot administrasjon og ikke utelukkende økonomi. Som senterkoordinator kan jeg både fordype meg i mine fagfelt og få brukt erfaringen fra Telenor og NRK. Da stillingen ble utlyst tenkte jeg "der er jobben min," legger hun til med et smil.

Etter noen få dager i jobben kan hun fastslå at det er mye å sette seg inn i.

- Men jeg fikk en "flying start" med den offisielle åpningen av senteret. Det var inspirerende, fastslår senterkoordinatoren.

Formelt er hun ansatt administrasjonen på NHH, men hun skal ha kontor på Institutt for strategi og ledelse.

- Det er der mange av dem jeg skal arbeide tettest med holder til. Men jeg skal også ha kontakt med andre avdelinger, avslutter Ingrid Skiftesvik Knoff.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive