Nå begynner byggearbeidene

Bygging

Mandag 6. juni begynner forberedende arbeider til nybygget. Byggearbeidet tar til for alvor i sommer.

01.06.2011 - Knut André Karlstad


I første omgang starter entreprenøren arbeidet med å klargjøre tomten til sprengearbeider og riving av Paviljongen. Det medfører at ferdsel på campus vil bli påvirket, både for gående og bilister. På bildet under er det markert inn hvordan deler av tomten vil bli avsperret mens byggingen pågår (du kan laste ned bildet i full størrelse nederst i artikkelen).

Riggeplan mai 2011
De røde, blå og gule linjene markerer hvor anleggsområdet vil bli inngjerdet på campus.

* Det viktigste å merke seg er at all ferdsel med motorkjøretøy mellom Aulaen og hovedinngangen vil være forbeholdt anleggsmaskiner.

* Den delen av parkeringsplassen som ligger nærmest Lehmkuhlhallen vil bli brukt som riggesone for entreprenøren under byggingen, og dermed bortfalle som parkering. Dette er samme situasjon som under byggingen av hallen for noen år siden.

* For fotgjengere vil man kunne passere fritt langs fortauet utenfor Aulaen, og både hovedinngang og studentinngang til være tilgjengelig. Gangveien mellom busstoppet/parkeringsplassen og hovedinngangen vil heretter være stengt for gående.

* Også gangveien mellom hovedinngang og Lehmkuhlhallen vil være utilgjengelig. Ankomst til hallen må derfor skje fra Jægerbakken- eller Hatleberg-siden.

Det vil ikke foregå støyende aktivitet så lenge eksamensperioden varer. Riving av Paviljongen starter i midten av juni, mens gravearbeidene er planlagt fra 11. juli til 28. oktober.

Bygget skal stå klart til innflytting 1. april 2013.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive